Szolgáltatásaink

KezdőoldalSzolgáltatásaink

Szalon reklámozása speciális megközelítéssel

Online marketingszolgáltatást nyújtó ügynökségekből nincs hiány, de ez nem jelenti azt, hogy a marketingstratégiát bármely helyi marketing ügynökségre kell bíznod. 

A szépségiparban a fogyasztók hozzászoktak a csúcskategóriás megközelítéshez, amelyet számos piackutatás támaszt alá, hogy magával ragadó márkaélményt hozzanak létre. 

Tehát szükséged van egy online marketingszolgáltatóra, amely segíthet elérni ezt a szintet.

A Professional Beauty Marketing magasra teszi a lécet a szaloniparban, és olyan marketingstratégiával szolgálja a szalon vállalkozásokat Magyarországon, amelyek egy elképzelhetetlen szintre emeli a szépség és egészségiparban tevékenykedő résztvevőket.

Nemcsak felülmúlja a helyi versenytársaidat, hanem rányomja bélyegét az iparág egészére.

Online marketing szalonodnak

Közösségi média marketing, szövegírás és SEO… mindent megteszünk! A hatalmas digitális környezetben elengedhetetlen annak ismerete, hogyan és hol érhetsz el új ügyfeleket. Gondoskodunk arról, hogy mindenhol erősen jelen legyen szalon vállalkozásod, ahol számít.

Weboldal kulcsrakész elkészítése

Webhelyed a Te szalonod online jelenlétének központi eleme, és gyakran ez lesz az első hely, ahol az új ügyfelek találkoznak vállalkozásoddal. Gyönyörű webhelyeket készítünk és tartunk fenn, amelyek azt a vizuális élményt nyújtják, amelyet egy csúcskategóriás szépségápolási márkától elvárhatsz.

Kreatív szolgáltatások

A márkaépítés az, ami összehozza a marketingstratégiát és segít elbűvölni ügyfeleidet minden interakció során. 

A digitális forrásoktól a fizikai marketinganyagokig a teljes csomagot kínáljuk a Te egyedi stílusodhoz szabott tervekkel.

Közösségi média menedzsment. Professional beauty

Közösségi média

Közösségi média menedzsment tervezése, kivitelezése, menedzselése.

Google helyezés javítása

A honlap első oldalra kerülése a keresőben döntő fontosságú lehet szalon vállalkozásod számára. 

Tartalommarketing

Tartalommarketingnek hívják azt a marketing technikát, amelyen keresztül érdekes és értékes tartalmakat oszthatunk meg.

Kulcsszókutatás

Talán nem túlzás azt állítani, hogy kulcsszavak nélkül nincs értelme keresőoptimalizálásról beszélni. 

Versenytárs elemzés. Professional beauty

Versenytárs elemzés

Versenytárs elemzés segít megtalálni a módszereket, amivel fénysebességgel megelőzheted a konkurenciát.

Szalon weboldal készítés. Professional beauty

Weboldal készítés

Minőségi weboldal készítés szalonodnak. Elkészítjük weboldaladat. Profi, átlátható és felhasználóbarát weboldal.

Keresőmarketing. Professional beauty

Keresőmarketing

A keresőmarketing azokat a tevékenységeket, teendőket jelenti, melyek célja, hogy szalon weboldalad a Google-ban a lehető legtöbbször szerepeljen a legjobb pozícióban

Linképítés. Professional beauty

Linképítés

Linképítés nélkül nem fog weboldalad előre kerülni a keresőkben a fontos kulcsszavakra, így nem lesznek látogatók, ügyfelek sem.

Social Media marketing

Ügyfeleid legalább 97%-a naponta megtalálható a közösségi médiákban!

A közösségi média nagyszerű módja annak, hogy kommunikálj jelenlegi és potenciális ügyfeleiddel, terjeszd a márka ismertségét, szalonodban kínált szolgáltatásokat és márkahűséget alakíts ki azáltal, hogy bemutatod, mi különbözteti meg a Te szalonodat a versenytársaidtól.

Tudjuk, hogy nincs időd a szalon vállalkozásod web és közösségi médiájának kezelésére.

Olyan tartalmakat készítünk, amelyek kedveléseket és megosztásokat kapnak.

SEO

A SEO rendkívül fontos vállalkozásod számára, hiszen szalonod az első helyen kíván szerepelni egy adott területen, mivel Te egy nagyon versenyképes üzletet üzemeltetsz.

Vállalkozásodnak előkelő helyen kell szerepelnie a Google-on, hogy növeld vállalkozásod jelenlétét és hírnevét, növeld a webhely forgalmát, és új ügyfeleket szerezz.

A mi feladatunk az, hogy szalonodat a Google élére emeljük.

Hírnév

Az online vélemények manapság fontosabbak, mint a szájhagyomány. Ha vállalkozásodat megfelelően irányítják, online hírneved potenciálisan növelheti bevételeidet.

Megtesszük a megfelelő lépéseket megválaszoljuk és kezeljük az ÖSSZES online véleményt a Google-n, a Facebookon és egyéb online felületeken.  

Social Proof Sells Az emberek 88%-a mondta azt, hogy ugyanúgy megbízik az online értékelésekben, mint a szájhagyományban. 

Weboldal-fejlesztés és -kezelés szalonok számára

A webhelytervezés a hatékony marketing- és SEO-stratégia kritikus tényezője. Ezért nem csak gyönyörű oldalakat készítünk szalonodnak, hanem kezeljük is oldaladat. Frissítjük új tartalommal és házon belüli képekkel, bemutatjuk szakértelmedet és társadalmi bizonyítékot nyújtunk új ügyfeleid számára. 

Szalonok reklámozásában jók vagyunk!

Fodrász szalonok | Műköröm építő szalonok | Műszempilla építő szalonok | Sminktetováló szalonok | Kozmetikai szalonok | Borbély szalonok | Tatoo szalonok | Kozmetika szalonok | Fogyasztó szalonok | Egészség megőrző szalonok